Concerts de Vivers

Jardins de Vivers, València

Els Concerts de Vivers arriben com cada any a València per oferir al públic una programació musical heterogènia i variada en l’incomparable marc dels Jardins de Vivers, oberta a tots els públics, i formada per artistes estatals, internacionals i valencians de diferents estils, presentant una proposta cultural de rellevància durant el mes de juliol a la ciutat.

L’Ajuntament de València i la Regidoria de Cultura Festiva presenten aquest programa en col·laboració amb el sector de la música en directe, àmpliament representat per MUSICAPROCV Associació de Promotors Musicals de la Comunitat Valenciana, en un projecte conjunt per posar en valor la música en directe i oferir als seus ciutadans i visitants l’oportunitat de viure la música en primera persona juntament amb els artistes més importants i destacats del moment.

En aquesta edició 2017, Vivers es convertirà en un nou espai que oferirà una  experiència musical integral, millorant les infraestructures del recinte, situant espais de grades i gespa que milloraran de manera rellevant la comoditat i l’accessibilitat del públic assistent, així com oferint un complet espai de gastronomia durant la realització dels concerts.

Com en cada edició, enguany grans artistes internacionals inclouen a València i als Vivers en les seues gires europees. En aquesta edició noms tan importants com Michael Nyman Band, Alpha Blondy, Madeleine Peyroux, Chick Corea & Béla Fleck, UB40, Jamie Cullum o Carlos Vives formen part de la programació 2017 al costat d’artistes que han destacat aquesta temporada al circuit estatal com Leiva, Ara Malikian, Love of Lesbian, Txarango, Celtas Cortos o Mägo de Oz.

L’escena valenciana també és una part important del Festival amb la participació de bandes com Zoo, Vadebo, Pupil.les, Riot Propaganda, Atupa, Gener o Santero y Los Muchachos, entre moltes altres. que s’aniran incorporant al cartell.

Un total de 17 concerts tindran lloc del 30 de juny al 25 de juliol en els cèntrics Jardins de Vivers, per a fer de la música en directe el gran punt d’encontre cultural de l’estiu a la ciutat de València.

    
        Per a cumplir el Reial Decret Lley 13/2012. Hem de dir-te que si continues navegant acceptes l'us dels cookies.         OK |         Més info